Over ons

Wij, Sandra Staats en Tineke Koetsier zijn sinds april 2018 gestart met het maken van over (h)eerlijke bonbons en ouderwets suikergoed onder de naam SandraChocolade. We gebruiken alleen maar eerlijke producten en geen kunstmatige kleur, geur en zoetstoffen. Wij maken chocolade producten waar iedereen van kan genieten en waarin de prijs/kwaliteit verhouding goed is, wat wij ook belangrijk vinden is dat de chocolade op fair trade wijze is geproduceerd.

‘gisteren is geschiedenis morgen een mysterie vandaag is een cadeau’
Door deze fair trade chocolade te gebruiken helpen wij de cacao telers verder te ontwikkelen en te investeren in hun onderneming.

Tevens organiseren wij chocolade WORKSHOPS, ook voor groepen tot maximaal 6 personen in onze werkruimte op de Grote Hout of Koningsweg 269 in Velsen Noord.

Onze chocolade

Onze chocolade is afkomstig van de firma Callebaut in België, de chocola die we hebben gekozen voor ons assortiment ons een eerlijk product, hiermee ondersteunen wij de cacaoboeren, voor iedere ingekochte kilo chocola dragen we € 1- af voor de ondersteuning van de cacaoboeren en daarmee de natuur.

Ons assortiment chocolade bestaat uit puur 70% cacaobestandddelen, melkchocolade met 10% minder suiker en witte chocolade.

Kijk mee in de keuken

Wat zeggen onze klanten

Translate »